پاسخ به سؤالات صاحبان در مورد اینکه آیا یک غذا بی خطر است و نیازهای حیوان خانگی آنها را برآورده می کند، می تواند چالش برانگیز و وقت گیر باشد، زیرا اطلاعات نادرست قابل توجهی در دسترس است. اگرچه برچسبهای غذای حیوانات خانگی و وبسایتهای تولیدکننده میتوانند حاوی اطلاعات مفیدی باشند، ارائه راهنماییهای خاص به مالکان در مورد شرایط و مقررات، مانند دستورالعملهای انجمن مقامات کنترل غذای آمریکایی (AAFCO) و معنای آنها هنگام قرار دادن روی برچسبهای غذای حیوانات خانگی، ممکن است برای مراقبت از بیمار ضروری باشد. .
فراتر از اصول اولیه مقررات مربوط به غذای حیوانات خانگی، صاحبان باید در مورد به دست آوردن اطلاعات از تولید کنندگان برای تعیین غذای ایده آل برای حیوان خانگی خود، مانند کنترل کیفیت، سطح آزمایش و تخصص در فرمولاسیون غذا، آموزش ببینند. جمع آوری اطلاعات تا حد امکان در مورد غذا و سازنده می تواند به هدایت مکالمات کمک کند.
معیارهای تعیین کیفیت تغذیه
جعبه ابزار تغذیه کمیته جهانی تغذیه WSAVA یک رویکرد گام به گام برای انتخاب غذای با کیفیت بالا از طریق یک سری سؤالات برای مالکان ارائه می دهد تا از تولیدکنندگان بپرسند.نمونه هایی از معیارها و سؤالات مورد استفاده برای تعیین غذای حیوانات خانگی با کیفیت بالا در زیر توضیح داده شده است.
شناسایی یک شرکت مسئول
بسیاری از تولید کنندگان طیف گسترده ای از تخصص های تغذیه ای را ارائه می دهند. برخی از شرکت ها بر اساس این تصور که هزینه برابر با کیفیت است، به بازار می پردازند. با این حال، تولیدکنندگانی که از دستورالعملهای تغذیه جهانی WSAVA پیروی میکنند، لزوماً آنهایی نیستند که گرانترین مواد غذایی را دارند.
چند نمونه سوال از دستورالعمل های WSAVA که صاحبان حیوانات خانگی باید بپرسند عبارتند از:
آیا سازنده حداقل یک متخصص تغذیه تمام وقت و واجد شرایط را استخدام می کند (یعنی دارای مدرک دکترا در تغذیه دام و/یا دامپزشک و دارای گواهینامه کالج آمریکایی تغذیه دامپزشکی)؟ پرسیدن در مورد استخدام تمام وقت مهم است، زیرا شرکت ها به تخصص مداوم یک متخصص تغذیه برای اطمینان از کیفیت مداوم در طول تولید نیاز دارند.
فردی که غذا را فرموله می کند (اگر متخصص تغذیه نباشد) چه شرایطی دارد؟ اگرچه مدارک ذکر شده در بالا ایده آل هستند، اما طیف وسیعی از تجربه و تخصص بین فردی با مدرک دکترا و شخصی بدون آموزش رسمی قبلی وجود دارد، و پرسیدن این سوال می تواند به روشن شدن سطح تخصص فردی که غذای حیوان خانگی را تهیه می کند، کمک کند.
ارزیابی کیفیت آزمایش مواد غذایی
پزشکان باید به صاحبانشان یادآوری کنند که حیوان خانگی آنها به مواد مغذی - نه مواد تشکیل دهنده - نیاز دارد و باید اثرات پردازش (یا فرآوری نکردن) غذا، فعل و انفعالات بین مواد تشکیل دهنده و میزان آزمایش برای فراهمی زیستی و قابلیت هضم در نظر گرفته شود. هر تولیدکنندهای نمیتواند آزمایشهای گستردهای را انجام دهد، اما آنهایی که انجام میدهند میتوانند اطلاعات بیشتری در مورد کفایت تغذیه ارائه دهند. تولیدکنندگان بزرگتر ممکن است منابع بیشتری برای ارائه پروتکل های کنترل کیفیت دقیق و استخدام متخصصان تغذیه و دانشمندان مواد غذایی داشته باشند. به عنوان مثال، مطالعهای که کمبود تیامین را در غذاهای تجاری در دسترس ارزیابی کرد، نشان داد که غذاهای شرکتهای کوچکتر در مقایسه با غذاهای شرکتهای بزرگتر احتمال بیشتری دارد که سطح تیامین کمتری داشته باشند. بنابراین مالکان باید با تولید کنندگان تماس بگیرند تا در مورد روش های کنترل کیفیت و آزمایش آنها بپرسند.
سوالات پیشنهادی شامل :
چه اقداماتی برای کنترل کیفیت وجود دارد؟ اقدامات کنترل کیفیت دقیق برای اطمینان از غذای ایمن، سازگار و مغذی بسیار مهم است. این اقدامات می تواند به طور گسترده ای در بین تولیدکنندگان متفاوت باشد، اما باید شامل گواهینامه رویه های آنها توسط ابتکار جهانی ایمنی غذا، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی، و/یا انجمن صنعت خوراک آمریکا باشد. آزمایش مواد تشکیل دهنده و محصولات نهایی برای محتوای مواد مغذی، پاتوژن ها و سموم؛ و ممیزی تامین کنندگان
چه نوع تحقیقات روی محصول انجام شده است و آیا نتایج آن در مجلات معتبر منتشر شده است؟ آزمایشات تغذیه یا ارزیابی بیشتر یک غذا پس از تغذیه به گونه مورد نظر بیشترین اطلاعات را در مورد فراهمی زیستی و قابلیت هضم غذا ارائه می دهد. غذاها ممکن است بدون اینکه بیش از یک فرمول یا تجزیه و تحلیل کامپیوتری انجام شده باشند، در بازار موجود باشند، که هیچ یک از این دو روش فراهمی زیستی را ارزیابی نمی کند.
ارزیابی برچسب
هر غذا، به استثنای خوراکیها، باید یک بیانیه AAFCO همراه داشته باشد که توضیح دهد آیا غذا کامل و متعادل است و مرحله زندگی که برای آن مناسب است یا خیر. فقط غذاهایی که توسط آزمایشات تغذیه AAFCO به عنوان کامل و متعادل برچسب خورده اند در حیوانات زنده ارزیابی شده اند (در مقایسه با تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی). سه چیز مهم را می توان با این عبارات تعیین کرد:
آیا غذا کامل و متعادل است؟ در غیر این صورت، برچسب مواد غذایی (اغلب با حروف کوچک) نشان می دهد که محصول فقط برای تغذیه متناوب یا مکمل در نظر گرفته شده است. این بدان معناست که غذا تمام مواد مغذی ضروری را ندارد. صاحبان نباید این غذا را به حیوان خانگی خود بخورانند مگر اینکه توسط پزشک دستور دیگری داده شود (مثلاً رژیم های درمانی).
شرکت چگونه تشخیص داد که غذا کامل است؟
شرکت ها می توانند آزمایشات تغذیه غیر تهاجمی را انجام دهند (آزمایش تغذیه AAFCO شش ماه طول می کشد) یا تجزیه و تحلیل محصول خود را برای تعیین کامل و متعادل بودن غذا انجام دهند. غذاهایی که تحت آزمایشات تغذیه قرار گرفتهاند، بیانیهای دارند که تأیید میکند آزمایشهای تغذیه یا آزمایشهایی با استفاده از روشهای AAFCO ثابت میکند که غذا تغذیه کامل و متعادلی را ارائه میدهد. غذاهایی که فقط تحت تجزیه و تحلیل تغذیه ای قرار گرفته اند، بیانیه ای دارند مبنی بر اینکه غذا برای برآورده کردن مشخصات مواد مغذی AAFCO فرموله شده است. در حالت ایدهآل، شرکتها باید غذا را با استفاده از هر دو روش آزمایش کنند تا مطمئن شوند که ایمن هستند و آزمایشهای طولانیتری برای اطمینان از ایمنی و کفایت طولانیمدت انجام دهند.
غذا برای کدام مرحله زندگی تغذیه کامل و متعادلی را ارائه می کند؟
AAFCO پروفایل های مواد مغذی و نیازهای آزمایشی تغذیه را برای رشد (متمایز بر اساس نژادهایی که انتظار می رود در وزن بالغ بیشتر یا کمتر از 70 پوند [32 کیلوگرم] وزن داشته باشند)، تولید مثل و نگهداری بالغ فراهم می کند. هیچ دستورالعملی برای حیوانات مسن وجود ندارد. غذاهایی که برای تمام مراحل زندگی برچسب گذاری شده اند باید حداقل سطوح را برای رشد و نگهداری بزرگسالان داشته باشند.
ارزیابی برای احتیاط
باید به مالکان دستور داده شود که به دنبال شرکت هایی باشند که محصولات با کیفیت بالا تولید می کنند و از شواهد حاصل از مطالعات بررسی شده استفاده کنند، در مقابل شرکت هایی که بر ویژگی های منفی سایر شرکت های غذای حیوانات خانگی تمرکز می کنند. مالکان همچنین باید مراقب کمبود دانش تغذیه باشند، از جمله این فرضیه ها را که تغذیه انسان در مورد گربه ها و سگ ها اعمال می شود، اعلام کنند. یک مثال ممکن است اضافه کردن موادی باشد که به طور بالقوه برای حیوانات سمی هستند (مانند پیاز، سیر). یکی دیگر از موارد احتیاطی برای توصیه به صاحبان حیوانات خانگی ممکن است یک غذای ناقص از نظر تغذیه ای باشد (یعنی با بیانیه AAFCO که فقط تغذیه مکمل یا متناوب را نشان می دهد) به گونه ای که به این معنی است که تغذیه مورد نیاز حیوان خانگی را فراهم می کند.
نکات ارتباطی
چیزهای بیشتری در مورد تغذیه بهینه برای حیوانات همراه وجود دارد و صاحبان آنها ممکن است به راحتی از اطلاعات متناقض ناامید و گیج شوند. استفاده از سبک ارتباطی مبتنی بر شواهد اجازه می دهد تا توصیه ها با در دسترس قرار گرفتن اطلاعات بیشتر تغییر کنند و رویکرد تیمی را بین پزشکان و صاحبان برای تعیین بهترین گزینه برای حیوان خانگی ترویج می کند. نویسنده پیشنهاد می کند نکات ارتباطی زیر را بیان کنید:
هیچ غذای خوب یا بدی وجود ندارد - فقط غذاهایی با اطلاعات در دسترس بیشتر.
غذای بدون آزمایش «بد» نیست، اما کیفیت آن ناشناخته است.
مصرف کننده آگاه کسی است که با تمام آزمایشاتی که یک شرکت روی یک غذا انجام می دهد آشنا باشد.
نتیجه
ارائه کمک های تخصصی می تواند برای صاحبانی که ممکن است از اطلاعات موجود در مورد غذای حیوانات خانگی غرق شوند، مفید باشد. این همچنین میتواند به تمرکز جمعآوری اطلاعات بر روی کفایت و شواهد (مثلاً کارآزماییهای تغذیه یا کارآزماییهای بالینی بررسیشده بالینی بر روی غذاهای مختلف حیوانات خانگی) در مقایسه با اطلاعات بیاساس در قالب بازاریابی (مثلاً ادعاهای سلامتی در مورد مواد غذایی که آزمایش نشده است) کمک کند. حیوانات). ارائه منابع بررسیشده و دستورالعملهای خاص برای کمک به مالکان در انتخاب بهتر غذا میتواند رابطه پزشک-صاحب را تقویت کند و از انتخابهای غذایی با نیت خوب، اما ناآگاه و احتمالاً ناکافی برای حیوانات خانگی اجتناب کند.
دیدگاه خود را بنویسید